Krom Duvar Tutamakları

İçinde bulunulan, insanların günlük hayatını devam ettirdiği ve geleceğini planladığı Dünya’da kazalar, insanlar için karşılaşılabilecek sıkıntılardan biridir. Kazaların insanlara yaklaşmaması veya an az hasarla ayrılması için, insanlar ellerinden geldiğince dikkatli olmalı ve dikkatli olmak için ne gerekiyorsa, fazlasıyla yapılmalıdır. İnsanların bu tip yaşayabileceği kazalar haricinde, engelli bireylerle de aynı ortamı paylaştıkları unutmaması gerekir. Her insan, bir engelli adayıdır. Bu sebepten dolayı, engelli bireylere elden geldikçe yardımcı olunmalıdır. Engelli bireylere ve normal insanlara yardımcı olacak, dünyadaki işlerden biri de duvar tutamaklarıdır.

Kullanımı ve amacı:

Duvar tutamakları amacı, genellikle hasta, yaşlı insanların, engelli bireylerin rahat hareket etmesini sağlamak ve kolay ulaşımlarına yardımcı olmaktır. Bu faydalarının yanı sıra, güvenlik amaçlı olarak da kullanılmaktadır.

Monteli korkuluklar, duvara monte edilerek kullanılmaktadır. Tamamen duvara monte edilen ve ister paslanmaz çelikten, ister ahşaptan ya da başka bir malzemeden yapılan korkuluklar, yapılacak alanın şekline göre, isteğe göre şekillendirilerek yapılmaktadır. Monteli korkuluklar tasarlanırken, uygulanacak alanın fiziki şartları ve kullanacak olan kişilerin de durumu hesaplanarak tasarlanır.

 

Hemen Ara
× WhatsApp