Yalova Paslanmaz Alüminyum Korkuluk – Küpeşte Merdiven Balkon Korkuluğu, Krom korkuluk, Pirinç Korkuluk, Pleksi Korkuluk ve Krom Bayrak direği, Havuz merdivenleri imalatı konusunda en uygun fiyat teklifini sunuyoruz.

Alüminyum  korkuluk; balkonlarda estetik ve güvenlik için paslanmaz hammadde den üretilen korkuluk türüdür. Balkon küpeşte diye de adlandırılır.

Balkon Korkuluk balkonlarda hoş bir görünümü ve güvenlik sağlamak için yapılan dekorasyona korkuluktur. Balkon Korkuluk pleksi, alüminyum, demir ve ahşap profiller kullanılarak oluşturulur. Alüminyum kullanılarak oluşturulan balkon korkuluk alüminyum korkuluk veya küpeşte denir.
Paslanmaz balkon Korkuluk, bazen balkon küpeşte diye adlandırılır. Bunlar arasında hiçbir fark yoktur.

Pleksi korkuluk renkli ve renksiz çeşidi bulunan plastik camdan üretilir. Saydam ve yarı saydam olabilir. Kolay işlenebilen, kesilebilen delinebilen, hafif bir plastik yapısı vardır. Camdan daha dayanıklı ve hafiftir. Bu nedenle merdiven korkuluklarında rahatlıkla güvenlik için kullanılabildiği gibi çok şık bir görünüm sağlar. Pleksi korkuluk genellikle iç mekanlarda tercih edilir.

Niğde Paslanmaz, güvenilir sağlam ve estetik pleksi küpeşte üretiminin yanı sıra montajını da uygun fiyata yapmaktadır.

Spider Cam Korkuluk 

Yalova Paslanmaz Alüminyum Korkuluk
Yalova Paslanmaz Alüminyum Korkuluk

Cam korkuluklar Küpeştesiz ve dikmesiz sade cam görünümlü korkuluk sistemidir, spider camlı korkuluklar, temperli ve lamine cam olarak imal edilen korkuluk sistemleri müşterilerimizin cam kalınlığı 4+4 den 12+12 kadar mm ölçülerimizde üretilmektedir.

Paslanmaz camlı spiderli korkuluk ürünleri ve modeli mevcuttur. Ekstra clear cam korkuluk spider tutuculu istenilen tüm mekanlara ve alanlarda  uygulanabilen sistemler şık ve modern bir mimariye sahip olması için kullanılmaktadır.

Alüminyum Merdiven Korkulukları

Merdivenlerdeki genişliği korumak amacı ile tercih edilen yandan bağlantılı alüminyum korkuluklar görsel olarak da daha çok beğenilmektedir. Diğer korkuluklara göre daha farklı aksesuarlar kullanıldığı için fiyatı farklı olan yandan bağlantılı alüminyum korkuluklar merdivene iki farklı yerden monte edildiği için daha sabit olmasını sağlar.

 

 

 

Tags:
Hemen Ara
× WhatsApp